Enkelthybler / Hybelleiligheter for utleie i Namsos

Hybelhuset Abel et unikt og fleksibelt tilbud tilpasset moderne mennesker og et godt alternativ for deg som ønsker å disponere hybelleilighet i Namsos. Våre hybler har de nødvendige fasiliteter som gjør det praktisk og enkelt for den som ønsker å være student i Namsos.

Alle hybelleiligheter holder en god standard med blant annet felles kjøkken, internett/bredbånds tilkobling.  Dusj og toalett i tilknytning til hver hybelenhet. Egen selvbetjent vaskeriavdeling for vask av klær og sengetøy.

Hybelhuset Abel har sentral beliggenhet i Namsos med kort avstand til høyskoler og Olav Duun VGS, samt gode kommunikasjonsmuligheter i regionen for øvrig.

Her er det ett veldig positivt, trivelig, trygt og rolig miljø, og kort vei til det meste av alt Namsos har å by på.

 

Våre kunder og leietakere er i hovedsak aktører med tilknytning til videregående og høyskole, men vi har også løsninger som passer for private. Er du firmakunde, hjelper vi deg gjerne med innkvartering av dine ansatte.

Alt du trenger å gjøre er å sende en e-post eller ta en telefon, så ordner vi resten.

Høres dette interessant ut, vennligst send en e-post til marte@beoas.no , eller ring oss på telefon 90 15 53 96 for en uforpliktende prat.


Send oss en mail til marte@beoas.no med info om deg selv(navnskole/jobbalderhjemsted etc), 
evt referanserkontaktinfo samt tidsrom du ønsker å leie
. 


 

Byggingeniør Einar Olsen AS  7800 Namsos   Tlf: 74 28 26 42    Fax: 7282331